Camembert zapiekany z warzywami, 0000 FOLDER NR 1 MATERIAŁY PDF POJEDYŃCZO

[ Pobierz całość w formacie PDF ]
//-->Camembert zapiekany z warzywamiZapiekany, lejący się camembert świetnie komponuje się z warzywami gotowanymi na parze,a całość tworzy zdrowy i pożywny obiadek. A wszystko przyrządzone w 20 minut, prawie beznaszego udziału.gotowanie:20 minilość porcji:1składniki1 okrągły ser Camembert np. Turek, Sekret Mnichamieszanka warzyw mrożonych np. fasolka szparagowa, cukinia, marchewka, groszek,brokuły, kalafior...oliwa z oliwekSposób przygotowania1. Ważne aby zaopatrzyć się w jak najświeższy serek camembert, najlepiej taki zmiesiącem do terminu ważności. Te starsze, bliższe terminowi ważności, są ostrzejszei nienajlepiej wychodzą zapiekane.2. serek owijamy dokładnie folią aluminiową i wkładamy do piekarnika lub kombiwaruna ok 20 minut (ja piekłam w kombiwarze w temperaturze 175 stopni, w piekarnikupowinno być raczej cieplej).3. w tym samym czasie gotujemy na parze posolone warzywa.4.na talerz nakładamy ostrożnie serek, odwinięty z folii i dokładamy warzywa polanełyżką oliwy. [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • natro.keep.pl
  • Copyright 2016 Lisbeth Salander nienawidzi mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet.
    Design: Solitaire